anchetaonline.ro

Pasagerul mort la Metro: Alin Marinete, fratele omului de afaceri Bogdan Marinete!

de | 21.11.2022 08:25 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

UPDATE

Pasagerul mort în această dimineață, în cumplitul accident petrecut în zona drumului 23 ( ieșirea de la Metro-Pitești), ca urmare a unei manevre imprudente a șoferului din mașina căruia se afla, este, conform primelor informații, Alin Marinete.

Bărbatul de 47 de ani este nimeni altul decât fratele fostului om de afaceri, Bogdan Marinete, extrem de cunoscut în Pitești, în urmă cu 20 de ani. Om de afaceri care, la rândul său, și-a pierdut viața într-un tragic accident de ATV într-o zonă montană a României.

Știre inițială

Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață, în zona Metro. Din primele informații în eveniment  sunt implicate un camion și un autoturism.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și 2 ambulanțe SMURD.

Evenimentul s-a soldat cu 2 victime, un bărbat încarcerat, în calitate de pasager, care se află în stop cardio-respirato, și un alt barbat cu leziuni în zona feței. Din păcate, pasagerul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Potrivit ISU Argeș, celălalt bărbat este șoferul autoturismului și este în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost preluat de către unul dintre echipajele SMURD și este transportat la spital.

DN 65B, zona Metro, accident grav, autoturism cu autocamion.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

Trafic îngreunat (afectat parțial de autovehiculele implicate, scurgeri de combustibil pe partea carosabilă).

Revenim cu date.”, anunță IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Bătrânul care a tăiat pe față doi bărbați – REȚINUT

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: