anchetaonline.ro

(Video) Aproximativ 100 de jandarmi argeșeni primesc competențe în domeniul acordării primului ajutor de bază

de | 02.11.2022 13:18 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

Aproximativ 100 de jandarmi argeșeni primesc competențe în domeniul acordării primului ajutor de bază. Activitățile au început în această săptămână, cu sprijinul personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

 

 

Jandarmilor le-au fost prezentate aspecte de pregătire în acordarea primului ajutor de bază, precum manevrele de resuscitare în cazul stopului cardio-respirator, dezobstrucția căilor respiratorii la adult, copil și bebeluș, dar și moduri de acțiune în diferite situații care pot fi întâlnite pe timpul desfășurării misiunilor.

 

Acordarea primul ajutor face diferența între viață și moarte, de aceea, orice persoană care ajunge prima la locul unui eveniment poate ajuta victima, având cunoștințele și deprinderile necesare”, transmit reprezentanții IJJ Argeș. 

 

jandarmi

 

Sesiunile de instruire vor continua și în perioada următoare și se vor încheia cu un test de verificare în urma căruia jandarmii vor primi adeverințe de atestare a competențelor dobândite.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

(Video) Tabăra națională Salvamont. La eveniment participă 14 unități canine

 

 

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: