anchetaonline.ro

(VIDEO) Un tânăr de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina! A ajuns la spital

de | 09.10.2022 16:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

INFORMAȚII NOI

Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că victima, un tânăr de 21 de ani, a ieșit singur din autoturism, nefiind necesară intervenția descarcerării, în cele din urmă.

Acesta este conștient, dar prezintă multiple traumatisme, cel mai probabil la coloană.

Bărbatul a fost monitorizat de echipajul SMURD și transportat la spital.

AUTOTURISM rasturnat - (VIDEO) Un tânăr de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina! A ajuns la spital

Se pare că tânărul ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar înainte să se răstoarne cu mașina, a avariat un gard. Ulterior, a fost avariată și casa din zona respectivă, elemente ale autoturismului fiind aruncate într-un geam, așa cum se poate observa.

locuinta avariata - (VIDEO) Un tânăr de 21 de ani s-a răsturnat cu mașina! A ajuns la spital

Știre inițială

Un apel la 112 anunța, duminică, faptul că un accident rutier s-a produs în comuna Dobrești, satul Furești. Din primele date, un autoturism este răsturnat.

Informațiile preliminare arată că există o victimă, persoană încarcerată.

La fața locului se deplasează pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare.

Foto ISU Argeș

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: