anchetaonline.ro

(VIDEO) Încătușat după ce a condus haotic și a lovit 2 mașini în Pitești!

de | 04.12.2022 17:48 | Știri, Eveniment, Pitești

Update

Un șofer a ajuns în cătușe la secție după ce, beat fiind, a fugit de poliție și a lovit două mașini. S-a întâmplat la Pitești după ce polițiștii l-au văzut pe bărbat mergând haotic.

Polițiștii l-au văzut pe șofer mergând haotic pe o stradă din municipiul Pitești. I-au făcut semn să oprească, dar acesta a mers mai departe. Mai mult, în încercarea de a scăpa de polițiștii care il urmăreau a lovit o mașină parcată.

Nici măcar acum nu s-a oprit, a continuat să fugă și a lovit o altă mașină, aflată în mers.

După doi kilometri de urmărire și câteva sute de metri de când a lovit autoturismul aflat in mers, polițiștii l-au blocat și l-au scos din mașină. Fiind agitat, l-au încătușat și l-au dus la secție.

Soferul are 40 de ani și a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare aproape de 1 la mie mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge. În aceste condiții i s-a întocmit dosar penal, dar a fost lăsat să plece acasă.

Update

Urmărire ca în filme în muncipiul Pitești, după ce un bărbat extrem de beat s-a urcat la volanul unei mașinii și a condus haotic pe mai multe străzile ale orașului. În încercarea sa de a scăpa, acesta a lovit cel puțin 2 autoturisme, unul parcat și unul care se afla în deplasare.

În cele din urmă, bărbatul a fost oprit și încătușat de către polițiști.

Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime.

 

În după-amiaza zilei de 04 decembrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care se afla în patrulare pe strada Plopilor, a observat un autoturism ce se deplasa haotic și care a lovit un autoturism parcat, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului autoturismului.
Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea către b-dul Nicolae Bălcescu, ulterior pe strada Gârlei, unde a lovit un alt autoturism, ce se afla în mers, fără a provoca victime.
Cu toate acestea, bărbatul nu a oprit, fiind blocat de polițiști, după câteva sute de metri.

Întrucât bărbatul era agitat, a fost încătușat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

Conducătorul auto, de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat, să se ia măsurile legale în consecință.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Pieton prins sub un TIR în Pitești!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: