anchetaonline.ro

(VIDEO)Bărbat căzut într-o groapă betonată, la Câmpulung

de | 19.10.2022 13:48 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

Intervenție de urgență în Câmpulung! O persoană a căzut într-o groapă betonată, de aproximativ 5 metri, pe strada Mărcuș.

Este vorba despre un bărbat de 54 de ani, iar din primele date, se pare că acesta este conștient. În aceste momente, pompierii încearcă să îl extragă.

Deocamdată, nu se știe cum a ajuns omul să cadă în groapa respectivă.

La locul respectiv se află pompierii cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de la Detașamentul Câmpulung și de la Detașamentul Pitești autospeciala cu modulul multirisc.
De asemenea, în zonă a ajuns și un echipaj SAJ.

Pacientul a fost extras de către pompieri în stare de conștiență și cu multiple traumatismea, iar ulterior a fost preluat de către echipajul SAJ, care l a transport la spital”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Update: Bărbat lovit pe trecerea de pietoni de un șofer de 18 ani

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: