anchetaonline.ro

Proiectul Stadionului „Nicolae Dobrinˮ a fost deblocat

de | 14.02.2022 12:35 | Administrație

Proiectul Stadionului „Nicolae Dobrinˮ a fost deblocat

Stadion Pitesti noaptea

Construcția unui nou stadion se blocase la Ministerul Sporturilor. Din păcate, 17 ha, adică majoritatea terenului, se aflau în proprietatea ministerului și era nevoie de trecerea acestuia în domeniul public al Piteștiului, iar asta stătea în pixul ministrului Novack. După ce primarul Cristian Gentea a promis că se va instala la ușa acestuia pentru a reuși să discute despre cele 17 ha de teren, a venit și o veste așteptată.

În sfârșit, hotărârea de guvern a plecat de la Ministerul Sporturilor. Sunt niște observații pe forma hotărârii de la Ministerul Dezvoltării. Am discutat cu ministrul Novak și a spus că imediat ce solicitările de modificare ajung la MS vor fi implementate și retransmise la Dezvoltare. La Finanțe au spus că se va da rapid răspunsul, urmează Justiția și apoi pleacă în guvern.”, a explicat, foarte optimist, primarul Gentea.

Ne întâlnim săptămânal cu proiectanții. Nu lăsăm niciun amănunt la voia întâmplării. Va fi o bijuterie. Când proiectarea va fi gata, vă asigur că va fi un complex sportiv care va putea rivaliza cu orice stadion de acest tip, de 15.000 de spectatori, construit la nivel european.”, a adăugat și city-managerul Lucrețiu Tudor.

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Lucretiu Tudor | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: