anchetaonline.ro

(VIDEO) Bătrânul care a tăiat pe față doi bărbați – ARESTAT pentru 30 de zile

de | 20.11.2022 13:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

INFORMAȚII NOI, 21 NOIEMBRIE

Bărbatul de 64 de ani a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, anunță IPJ Argeș.

INFORMAȚII NOI, 20 NOIEMBRIE

Bătrânul, în vârstă de 64 de ani, din Pitești, care sâmbătă a tăiat doi bărbați în jurul feței, a fost reținut, noaptea trecută pentru 24 de ore.

Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru a primi o măsură preventivă.

Bărbatul este cercetat pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar în cursul nopții, după administrarea de probatoriu, bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca față de acesta să fie dispuse măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

INFORMAȚII NOI

Întâmplare șocanta pentru doi bărbați din Pitești. Stăteau la o masă și, din senin, un bătrân cu un cuțit s-a dus la ei și i-a tăiat pe față; pe unul la ureche, pe altul la ochi. Deși rănit, unul dintre ei, jandarm de meserie, s-a luat după el și l-a prins, apoi l-a predat polițiștilor care fuseseră anunțați între timp.

politia nu treceti incident taiati pitesti - (VIDEO) Bătrânul care a tăiat pe față doi bărbați - ARESTAT pentru 30 de zile

Incidentul a avut loc în cartierul Banat din Pitești, în spatele unei clădiri, acolo unde o masă era amplasată în exteriorul clădirii. Cei doi bărbați erau la o bere când, intempestiv, al treilea, de 64 de ani, s-a apropiat de masa lor și i-a tăiat pe față cu cuțitul.

Unul dintre bărbați a fost tăiat la ureche, celălalt pe față, în zona ochiului. Acesta, jandarm de meserie, s-a dezmeticit repede și s-a luat după agresorul fugar pe care l-a prins după câteva sute de metri. Polițiștii, anunțați și ei despre incident, au ajuns relativ repede și l-au încătușat pe agresor.

Două ambulanțe i-au dus la spital pe bărbații agresați. Cel cu rană la ureche a fost pansat și a putut pleca acasă, celălalt se află și acum în sala de operație, unde a fost băgat imediat ce a ajuns la urgență. Agresorul se află la poliție pentru declarații. Mai mult ca sigur va fi reținut pentru 24 de ore, rămâne de văzut încadrarea, având în vedere natura rănilor provocate victimelor.

Din verificările preliminare s-a stabilit că agresorul, de 64 de ani, cunoscut cu probleme medicale, ar fi agresat, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, doi bărbați, de 69 de ani, respectiv de 50 de ani, în timp ce se aflau într-un bar.

Agresorul ar fi tăiat la nivelul feței pe bărbatul de 69 de ani, respectiv la nivelul urechii pe bărbatul de 50 de ani.

Agresorul a fost prins în apropierea locului unde a avut loc agresiunea, de către un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cel în cauză fiind urmărit de către bărbatul de 50 de ani.

Polițiștii l-au deposedat de cuțit pe cel în cauză, l-au imobilizat și încătușat pe agresor, după care l-au condus la sediul poliției.

Cele două persoane care au suferit leziuni au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Știre inițială

Scandal într-un bar din Pitești, din cartierul Exercițiu, sâmbătă după-amiaza.

Potrivit polițiștilor, un bărbat ar fi agresat alte două persoane și le-ar fi provocat tăieturi în zona feței.

La fața locului se află polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care l-au prins pe autor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp era beat și avea permisul suspendat

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: