anchetaonline.ro

Scandal într-un salon de cosmetică din Trivale! Un piteștean a bătut două femei

de | 20.11.2022 14:36 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Scandal într-un salon de cosmetică din cartierul Trivale, din Pitești, vineri, 18 noiembrie.

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a venit la salonul respectiv, unde se afla fosta lui concubină și s-a luat la ceartă cu ea. Mai mult, omul a agresat-o atât pe fosta iubită, în vârstă de 29 de ani, cât și pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit în speranța că va aplana conflictul.

Ulterior, piteșteanul a amenințat cu acte de violență și că va cauza distrugeri salonului.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la scandal, iar în seara zilei de 18 noiembrie, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Sâmbătă, 19 noiembrie, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmit polițiștii argeșeni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Bătrânul care a tăiat pe față doi bărbați – REȚINUT

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: