anchetaonline.ro

Noutate la YouTube! Ce facilități vor fi introduse

de | 18.04.2023 22:30 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Noutate la YouTube! Ce facilități vor fi introduse

YouTube anunță că va introduce noi facilități pentru utilizatori. Este vorba despre cei care optează pentru un abonament lunar YouTube Premium.

Mai exact, aceștia vor beneficia de facilități care sunt introduse cu scopul de a face mai interesant abonamentul și de a mări numărul abonaților. Utilizatorii care aleg un abonament Premium vor avea o calitate video mult mai bună, 1080p Premium, care are un bitrate mai mare, iar imaginea este mai clară.

În România, un abonament Youtube Premium este 26 de lei pe lună, iar utilizatorii au acces la YouTube Music, redare în fundal, precum și blocarea reclamelor.

Youtube va face noi verificări

De asemenea, amintim că în urmă cu câteva luni, compania specializată în conținutul video online a anunțat că va introduce certificarea conturilor medicilor şi a altor profesionişti din domeniul sanitar.

Măsura a fost luată în calcul pentru a evidenția filmulețele de încredere pe teme referitoare la sănătate. În acest sens, se dorește limitarea dezinformării.

Prin urmare, utilizatorii vor putea să identifice imediat videoclipurile de calitate despre probleme de sănătate, a indicat filiala Alphabet (Google).

Certificarea medicilor și speciliștilor din domeniu se va face verificând diplomelor acestora. De asemenea, în această categorie intră și angajații instituțiilor din domeniul de sănătate mintală.

Ideea introducerii acestor schimbări a venit odată cu pandemia de COVID-19 și a informațiilor false ori înșelătoare cu privire la afecțiune sau vaccinuri.

Foto stiri.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vestea momentului privind voucherele de vacanță!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: