anchetaonline.ro

Somaţie europeană de plată împotriva consilierului judeţean PSD Cătălin Mîndroc

de | 03.11.2022 20:00 | Știri, Administrație, Eveniment, Județean

Apărut subit în eşalonul superior al PSD Argeş la alegerile de acum doi ani, consilierul judeţean Mîndroc face ce face şi nu se poate ţine departe de belelele juridice. Dacă în urmă cu câţiva ani scăpa ca prin minune de un dosar penal, după ce a fost condamnat în primă instanţă pentru comercializarea de fake-uri Chanel şi Calvin Klein prin intermediul uneia dintre firmele sale, mai nou, Cătălin-Viorel Mîndroc este acţionat în judecată de o companie internaţională cu afaceri de sute de milioane de euro anual.

enagic

Producătorii apei Kangen l-au dat în judecată pe tânărul consilier judeţean

La începutul lunii octombrie, pe rolul Secţiei Civile din cadrul Judecătoriei Piteşti a fost înregistrat dosarul cu numărul 16366/280/2022 ce are ca obiect o somaţie europeană de plată. În postura de creditor figurează compania Enagic Europe GMBH, parte a Enagic Co. Ltd, cel mai mare producător mondial de ionizatoare alcaline și echipamente de filtrare a apei, mai exact compania care a inventat şi care promovează celebra apă Kangen.

În rolul debitorului – nimeni altul decât consilierul judeţean PSD Cătălin-Viorel Mîndroc, singurul căruia se pare că apa Kangen, recunoscută pentru proprietăţile sale benefice, i-a picat greu! Deocamdată, nu a fost stabilit un prim termen al procesului, conform detaliilor din dosar, data recomandată fiind undeva prin decembrie.

Cătălin-Viorel Mîndroc este consilier judeţean şi este acţionar sau administrator în două societăţi, Coralin Divers SRL şi Hidro Industrial SRL. Prima este cea implicată în businessul cu haine contrafăcute, care i-a adus lui şi soţiei sale un proces cu mai multe branduri celebre, în vreme ce a doua se învârte prin lumea licitaţiilor publice pentru lucrări de construcţii. Pe lângă câteva contracte cu statul, afacerile în construcţii i-au adus, se pare, şi calitatea de martor în dosarul DNA al unui primar din judeţul Olt (cum altfel!), trimis săptămâna trecută în judecată pentru luare de mită.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dorin Mărăşoiu – audiat ca martor în ancheta defrişărilor din pădurea fostului premier Florin Cîţu

 

Citește articolele pe același subiecte: Calvin Klein | Cătălin-Viorel Mîndroc | Chanel | Consiliul Județean Argeș | DNA | Kangen | PSD Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: