anchetaonline.ro

(VIDEO) Țara în care Dani Mocanu se plimbă cu TAB-ul pe străzi! Cu ăștia defilăm!

de | 14.04.2022 20:12 | Național, Importante, Lifestyle, Opinii

Țara în care Dani Mocanu se plimbă cu TAB-ul pe străzi! Atât putem, cu ăștia defilăm!

Un film prost, nu doar niște filmări proaste… Asta a urmărit astăzi România după ce manelistul Dani Mocanu, o personalitate marcantă a culturii muzicale românești, a devenit iar cap de afiș tronând într-un TAB.

De tronat, a tronat ieri când a ales – cu nemărginită sensibilitate față de dramele care se consumă la 50 km de granița României și cu o imaginație cum rar s-a mai văzut –  să încalece un vehicul de război și filmeze, în plină zi, pe străzile din Râmnicu Vâlcea. Dacă n-ar fi de plâns, imaginile în sine ar merita ropote de râs pentru că Dani Mocanu poate fi asociat cu multe lucruri pe lumea asta, numai cu un Van Dame în devenire, nu.

 

Dar între plâns și râs rămâne incidentul în sine și anume faptul că transportatorul a lovit, în suava lui trecere pe străzi, două mașini parcate, iar Dani al nostru abia s-a abținut să nu lovească și el, tot în suava sa trecere, pe tinerii care imortalizau evenimentul.

Locul faptei din Râmnicu Vâlcea se numește generic Splaiul Independenței, că d-aia suntem independenți să facem ce vrem, când vrem, pe ce străzi vrem și călare pe ce vrem!

Dani Mocanu a asigurat populația îngrijorată că este de nivel mondial

Conform datelor oficiale, furnizate de poliția veșnic prezentă la datorie (când fac maneliștii misto și de populație, și de lege și de uniformă), bărbatul care conducea TAB-ul a pierdut la un moment dat controlul asupra vehicolului și s-a proptit în două mașini pe care le-a coafat bine. Că d-aia e TAB-ul TAB și mașina parcată doar o mașină proastă parcată.

O să presupunem că respectivul conducător, pe numele lui Claudiu Neagoe – un bărbat din Bujoreni s-a emoționat cumplit auzind trilurile scoase de Dani din truelă și nu s-a mai axat pe conducerea, în linie dreaptă, a minunii la bordul căreia se afla.

Minunea în sine este și ea o căzătură, un vehiculul „istoric”,  înmatriculat în Anglia și scos la vânzare în online, pentru suma nesemnificativă de 130.000 euro. Conform specificațiilor din anunț, este fabricat în 1957 și are un motor de 600 de cai putere.

Aici a intervenit vigilent Poliția și a sancționat aspru fapta, cu o amendă echivalând consumul estimat de cipsuri al lui Dani pe lună, adică una cuprinsă între 580 și 725 de lei.

Întrucât transportatorul blindat era înmatriculat legal, avea asigurare și drept de circulație pe drumurile publice (sic, în caz că nu știați ce puteți lua pentru transferul la serviciu), amenda a vizat „efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”, anunță IPJ Vâlcea.

 

Ne-a liniștit Dani, când ne-a informat că a ajuns să fie mondial:

Am fost, sunt și voi rămâne unic! Ceea ce fac eu a depășit demult nivelul României! – a anunțat victorios pe TikTok.

Pentru efectuarea unor activități de natură a insulta orice mișcare neuronală, orice dram de civilizație sau orice respect față de alții, nu a fost nimeni amendat. Atât putem, cu ăștia defilăm!


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte: Râmnicu Vâlcea
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/camelia-badulescu/" target="_self">Camelia Bădulescu</a>

Articol scris de Camelia Bădulescu

Jurnalist cu 22 de ani de experiență în presa de investigații și manager al publicațiilor editate sub brandul Ancheta. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Relații Publice.

Articole asemănătoare: