anchetaonline.ro

(VIDEO) Cultură de canabis descoperită în Argeș!

de | 19.10.2022 15:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Cultură de canabis descoperită în Argeș, astăzi, în urma unei acțiuni a polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, o persoană este bănuită că începând cu luna august a anului 2022 ar vândut droguri, respectiv cannabis, cu sume cuprinse între 50 și 70 de lei pe gram, potențialilor consumatori, în special tineri.

Mai mult, persoana în cauză ar fi cultivat o cultură outdoor de cannabis, de mici dimensiuni.

Astăzi, în municipiul Curtea de Argeș au fost organizate două percheziții. De asemenea, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, atât a persoanei cercetată de oamenii legii, cât și a unor consumatori de droguri, cercetați pentru deținere de droguri, în vederea consumului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina într-un stâlp și s-a răsturnat

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: