anchetaonline.ro

(VIDEO) Noi agenți în Poliția Argeș!

de | 01.11.2022 13:15 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Cinci absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, din promoția octombrie 2022, își vor desfășura, de astăzi, atribuțiile de serviciu în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, cuprinse între 9,47 și 9,80, pe funcţiile vacante existente, avându-se în vedere situaţia operativă înregistrată, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor”, transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Polițiștii au fost repartizați în structurile de ordine publică, trei dintre ei în mediul urban, iar doi în mediul rural.

Timp de 6 luni, cei cinci absolvenți vor beneficia de tutelă profesională, aflându-se sub îndrumarea polițiștilor cu experiență.

Le urăm bun venit și mult succes în carieră!”, adaugă polițiștii argeșeni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Minivacanță de 5 zile pentru români

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: