anchetaonline.ro

(VIDEO) O mașină și 70 de hectare de vegetație- arse în urma incendiului din Bogați!

de | 09.11.2022 08:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

În urma incendiului care a izbucnit marți într-o pădure din localitatea Bogați, a fost afectată o suprafață de teren de aproximativ 70 de hectare, respectiv vegetația uscată de la sol și mărăciniș.

incendiu bogati - (VIDEO) O mașină și 70 de hectare de vegetație- arse în urma incendiului din Bogați!

Foto ISU Argeș

Salvatorii au acționat timp de 8 ore pentru stingerea focarelor, care erau dispersate și se întindeau pe suprafețe mari. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 16:00 și a fost stins în jurul orei 01:00.

Mobilizare de forțe! În sprijinul salvatorilor au venit și sătenii.

De asemenea, în pădure a fost găsită și o mașină care a fost arsă în totalitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului, flăcările propagând-se de la autoturism la vegetația uscată din jur.
Pe timpul misiunii nu au fost identificate victime”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Pentru a stingerea incendiului s-au mobilizat pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni, Ocolul Silvic, SVSU, polițiști, dar și sătenii care au venit în sprijinul autorităților, lucrând cot la cot cu forțele de intervenție.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Pompierii s-au dus să stingă un incendiu de vegetație și au găsit o mașină arsă

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: