anchetaonline.ro

Petrecăreții care au blocat o stradă în Pitești au fost reținuți!

de | 07.11.2022 13:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

INFORMAȚII NOI

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, după ce au blocat o stradă, în centrul muncipiului Pitești, lăsându-și mașinile în mijlocul drumului și dând o petrecere în toată regula, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Cei trei s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Este vorba despre doi tineri de 31 și 20 de ani, din Merișani, iar altul de 18 ani, din Băiculești.

În ziua de 29 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții de 28 spre 29 octombrie, în jurul orei 01.00, intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Marți, 8 noiembrie, cei trei bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRE INIȚIALĂ, 29 OCTOMBRIE

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară audieri, după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț cu mai mulți tineri petrecăreți, care au blocat o stradă din centrul orașului.

„Petrecerea” a avut loc vineri seara pe strada Victoriei, acolo unde tinerii și-au lăsat mașinile, blocând circulația. Bărbații au coborât din autoturisme, au dat muzica în blană, iar unii dintre ei au început să danseze.

Distracția a fost filmată de unul dintre participanți și distribuită, ulterior, în social media, cu scopul de a se lăuda cu isprava sa și a prietenilor.

Ba chiar, unul dintre internauți a ținut să precizeze, în comentarii, că data viitoare vor fi și mai mulți petrecăreți și vor opri „toate circulațiile din Pitești”.

petrecere pitesti - Petrecăreții care au blocat o stradă în Pitești au fost reținuți!

Oamenii legii au intrat în posesia acestor imagini și s-au autosesizat, desfășurându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Acum, petrecăreții vor trebui să răspundă pentru distracția de vineri seara și să dea explicații pentru acțiunile lor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă, în Pitești! Trei mașini implicate

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: