anchetaonline.ro

(VIDEO) Percheziții DIICOT! Vindeau canabis în Mioveni, Pitești și Câmpulung!

de | 12.04.2022 13:22 | Știri, Importante, Județean

PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA A DOUĂ GRUPĂRI INFRACȚIONALE SPECIALIZATE ÎN TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI DE MARE RISC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat, astăzi, 6 percheziţii domiciliare, în județul Argeș, la locuințele unor persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În dimineaţa de 12 aprilie a.c., oamenii legii au lovit frontal grupările pe care le aveau ca obiectiv, efectuând percheziții în trei orașe mari ale Argeșului: Piteşti, Câmpulung și Mioveni. Au fost vizate locuinţele a șapte indivizi, bănuiți de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Acțiunile au fost executate în cadrul a două dosare penale, care vizează destructurarea a două grupări specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, formate din patru, respectiv trei membri.

Din cercetări a reieșit că, din ianuarie 2022 și până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) în orașul Mioveni, respectiv droguri de mare risc (cocaină și mefedronă), în municipiile Pitești și Câmpulung.

În urma percheziţiilor din cadrul ambelor dosare, au fost ridicate aproximativ 80 de grame de substantă pulverulentă, albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc, 15 grame de cannabis, 4 grindere, un cântar electronic de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, precum și mai multe telefoane mobile.

Droguri Arges

Sursa media: DIICOT Pitești

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activități au participat și jandarmii argeșeni.

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare: