anchetaonline.ro

(VIDEO) Percheziții în Pitești și Mioveni! Traficanți de droguri „călcați” de mascați

de | 17.11.2022 14:53 | Știri, După locație, Județean, Mioveni, Pitești

Au fost percheziții, miercuri, 16 noiembrie, în municipiul Pitești și orașul Mioveni, la locuințele a cinci persoane, bănuite de trafic de droguri de risc.

Potrivit cercetărilor, din luna august 2022, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri, cannabis și substanțe cu efect psihoactiv, în special către tineri. Aceștia cereau sume cuprinse între 50 și 250 de lei pentru un gram.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 300 de grame de substanță cristalină albă, 50 de grame de cannabis, precum și instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor (cântare electronice de precizie, grindere și altele), 3.000 de euro, 2.800 de lei, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.”, au transmis oamenii legii.

În urma audierilor, trei persoane au fost reținute, respectiv un minor de 17 ani și doi tineri, de 22 și 24 de ani.

Prins în flagrant de polițiștii BCCO Pitești

Mai mult, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorului, au prin în flagrant, în județul Dâmbovița, un bărbat, de 52 de ani, din același județ, care ar fi oferit spre vânzare 15 grame de cannabis.

La adresa acestuia s-a organizat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost descoperite 500 de grame de cannabis (porționată în pungi autosigilante), o armă supusă regimului autorizării împreună cu proiectile aferente, 1.500 de lei și alte obiecte cu valoare probatorie.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului.

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: