anchetaonline.ro

(VIDEO) Pitești: Fată de 12 ani- bătută cu pumnii și picioarele!

de | 14.10.2022 10:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Scene de o violență extremă au fost surprinse, sâmbătă, 8 octombrie, în cartierul Nord din Pitești, victimă fiind o fată de 12 ani.

Două minore ar fi avut un conflict din cauza unui băiat, potrivit agresoarei, iar situația ar fi degenerat.

Așa cum se poate observa în filmare, fetele se aflau în fața unui bloc din cartierul Nord atunci când agresoarea a început să o lovească cu o sticlă de suc, dar și cu picioarele pe fata de 12 ani.

Familia victimei a aflat după o săptămână de bătaia la care a fost supusă minora de 12 ani. Mai mult, potrivit mamei fetei, după ce i-a fost turnat suc în cap, agresoarea a pus-o pe fată să îi lingă adidașii.

A bătut-o, i-a turnat suc în cap și a pus-o să îi lingă adidașii! Altă fată a filmat întreaga scenă.”, a transmis mama victimei.

Scena a fost filmată de o altă adolescentă, martoră la conflict. La un moment dat, se poate observa cum intervine un bărbat, însă nu pentru a apăra victima, așa cum ne-am fi așteptat, ci pentru a le spune să plece din fața blocului.

vanataie victima nord - (VIDEO) Pitești: Fată de 12 ani- bătută cu pumnii și picioarele!

Familia fetei susține că va face plângere la Poliție, pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete și speră ca agresoarea să plătească pentru violența de care a dat dovadă.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat din Budeasa- acuzat că a întreținut relații sexuale cu fetița iubitei sale

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: