anchetaonline.ro

(VIDEO) Primarul Cristian Gentea vrea ca elevii de la Dinu Lipatti să înfrumusețeze Piteștiul

de | 03.11.2022 14:40 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Joi, 3 noiembrie, de la ora 13:00, a avut loc inaugurarea unei lucrări artistice la Spitalul de Pediatrie din Pitești.desen pediatrie 2 - (VIDEO) Primarul Cristian Gentea vrea ca elevii de la Dinu Lipatti să înfrumusețeze Piteștiul

Este vorba despre un proiect educațional de pictură murală decorativă realizat de elevii și profesorii Artiști ai secțiilor Arte plastice și Arhitectură a Liceului de Arte “Dinu Lipatti”, Pitești.

desen pediatrie 3 - (VIDEO) Primarul Cristian Gentea vrea ca elevii de la Dinu Lipatti să înfrumusețeze Piteștiul

Proiectul de voluntariat are scopul de a aduce un zâmbet pe fețele micuților internați la Spitalul de Pediatrie.

desen pediatrie 4 - (VIDEO) Primarul Cristian Gentea vrea ca elevii de la Dinu Lipatti să înfrumusețeze Piteștiul

Astfel, pe zidul din spatele unității spitalicești, timp de o lună, profesorii și elevii liceului au pictat imagini de poveste care au înfrummusețat curtea interioară.

desen pediatrie 5 - (VIDEO) Primarul Cristian Gentea vrea ca elevii de la Dinu Lipatti să înfrumusețeze Piteștiul

La evenimentul de joi au fost prezenți și reprezentații Primăriei Municipiului Pitești, inclusiv primarul Cristian Gentea, care a precizat că ia în calcul o colaborare cu profesorii și elevii de la Dinu Lipatti pentru a înfrumuseța orașul.

Sunt absolut impresionat de ceea ce ați făcut aici. Primăria Pitești caută de mult timp așa ceva. Sunt foarte multe locuri din oraș pe care le-am vedea înfrumusețate de dvs.”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Profesorii și elevii de la „Dinu Lipatti” Pitești – aduc un strop de culoarea Spitalului de Pediatrie!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: