anchetaonline.ro

(VIDEO) Trafic de minori și proxenetism! Procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești au efectuat 7 percheziții domiciliare!

de | 19.10.2022 17:30 | Știri, Eveniment, Județean

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat, astăzi, miercuri, 19 octombrie, 7 percheziţii domiciliare în municipiul București, respectiv județul Ilfov, și au fost puse în executare 12 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Astfel, din cercetările făcute de către organele de lege, inculpații acționau încă din 2020 prin metoda „loverboy”, pentru a ademeni fete sărace din medii defavorizate, printre care și minore, pe care le-ar fi exploatat sexual ulterior, prin obligarea prostituție. Acțiunile aveau loc în cadrul unor saloane de masaj erotic din municipiul București, precum și prin intermediul site-urilor de promovare a serviciilor sexuale.

Inculpații le-au agresat pe tinere, recurgând la violență și amenințări, creându-le astfel stări de frică constante.

Doar membrii grupului aveau acces la sumele de bani obținute din aceste activități.

Persoanele implicate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești și la cel al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale. Persoanele vătămate au beneficiat de consiliere psihologică, precum și de toate drepturile și măsurile de protecție prevăzute de Codul de Procedură Penală.

La acțiune participă polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu 3 victime! Este implicat un motor!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: