11 persoane au fost prinse cu droguri în prima zi a Festivalului Electric Castle!

de | 20.07.2023 15:07 | Eveniment, Național, Știri

Încă din prima zi a Festivalului Electric Castle, unsprezece persoane au fost oprite să intre la deoarece aveau droguri asupra lor.

De asemenea, peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar niciuna nu a necesitat transport la spital, transmite joi Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, citată de News.ro

Principalul obiectiv al forţelor de ordine a fost prevenirea incidentelor şi verificarea condiţiilor de siguranţă. Măsurile proactive şi dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului au urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranţă a accesului, precum şi gestionarea rapidă a oricăror evenimente. Astfel, obiectivul de prevenire a fost atins şi nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, scrie în comunicat, conform Digi24.

Specialiştii din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog făcut mai multe activități, în cadrul cărora aproximativ 963 de persoane interesate au fost informate şi consiliate cu privire la efectele şi riscurile asociate consumului de substanţe interzise, reducerea consecinţelor negative asociate consumului, precum şi modalitatea prin care pot cere sprijin în caz de urgenţă, informează sursa citată.

În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 11 persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise la deţinere”, a mai informat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Sursa Foto G4Media.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Eforie | Electric Castle