12 August – Ziua internațională a tineretului

de | 12.08.2024 11:36 | Lifestyle, Mioveni

Ziua internațională a tineretului este comemorată în fiecare an pe 12 august, aducând problemele tinerilor în atenția comunității internaționale și sărbătorind potențialul tinerilor ca parteneri în societatea globală actuală, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.
Aceștia mai amintesc faptul că tema Zilei Internaționale a Tineretului din acest an, Solidaritatea intergenerațională: Crearea unei lumi pentru toate vârstele, își propune să amplifice mesajul că este nevoie de acțiuni de-a lungul tuturor generațiilor pentru a atinge Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) și pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă.
Potrivit ONU, pentru a atinge ODD-urile „lumea trebuie să exploateze întregul potențial al tuturor generațiilor. Solidaritatea între generații este cheia dezvoltării durabile.”
Foto: Facebook Centrul Cultural Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni | Mioveni