12000 lei amendă – cuplul care făcut sex în sala de jocuri din Pitești!

de | 21.04.2023 15:26 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările, în cursul zilei de miercuri, 19 aprilie, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Astfel, dosarul penal vizează activitatea a doi adulți, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și respectiv, o femeie de 33 de ani, din Pitești, care ar fi săvârșit, în noaptea de 22 spre 23 februarie, acte sexuale, cu caracter explicit într-un într-un loc public, în incinta unei sălă de jocuri de noroc.

Polițiști s-au sesizat din oficiu după ce imaginile cu cei doi au fost făcute publice, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 14 martie, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea acestora sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată față de ambele persoane.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști la locația în cauză, pe linia respectării normelor privind organizarea pazei, agentul economic a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și siguranța persoanelor, de către polițiștii compartimentului Sisteme de securitate din cadrul Secției 3 Poliție Pitești.”, informează IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

El este autorul crimei de la Câmpulung! Și-a ucis soția din gelozie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Pitești

Ultimele articole