Un polițist băut a lovit cu mașina un om, după ce și-a încărcat butelia la o stație GPL!

de | 04.12.2023 22:36 | Eveniment, Știri

Un polițist de frontieră este sub cercetare penală și disciplinară, după ce și-a încărcat butelia la o stație GPL, apoi a lovit intenționat cu mașina un martor care îi atrăgea atenția, în Techirghiol

Mai mult de atât, acesta era și băut!

Bărbatul, care se afla îmbrăcat în uniforma de muncă, a încarcat o butelie de aragaz la o stație GPL, care era poziționată în imediata apropiere a locuințelor.

Deși mai mulți oameni au început să îl certe, polițistul nu s-a conformat. Ba mai mult, acesta s-a urcat în mașină ca să plece.

Un bărbat care încerca să-l împiedice pe polițist să plece s-a urcat pe capota mașinii.

Polițistul nu a oprit iar bărbatul a căzut, fapt care l-a făcut pe acesta să accelereze pentru a a scăpa.

Următoarea destinație a fost chiar la muncă, unde a fost găsit de polițiștii de la Rutieră, care l-au testat cu alcooltestul și au constatat că era băut. Alcoolemia acestuia era de 0,5 g per litru în aerul expirat.

Conform Antena 3 CNN, polițistul este cercetat penal vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil de 9 ani a rămas fără două degete, după ce s-a jucat cu o petardă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Techirghiol

Ultimele articole