149 de la înființarea PNL și prezentarea candidaților. ”Argeșul merită mai mult, iar argeșenii au acum șansa la dezvoltare”

de | 25.05.2024 11:11 | Județean, Politic

Liberalii au marcat vineri, în prezența conducerii centrale, la Muzeul Național Brătianu – Vila Florica din Ștefănești, Argeș, 149 de ani de la înființarea partidului. După evenimentul prilejuit de Ziua PNL-149 ani de la fondarea Partidului Național Liberal a urmat prezentare a candidaților PNL Argeș la Casa Sindicatelor din Pitești.

Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă, Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă,

La evenimentul din Argeș au participat președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general PNL, Lucian Bode, împreună cu prim-vicepreședinții PNL, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, ministra Culturii, Raluca Turcan, ministra Educației, Ligia Deca, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu. Totodată, din delegația liberală venită de la București au făcut parte și alți doi președinți ai PNL de-a lungul timpului – Teodor Stolojan și Valeriu Stoica.

Înainte de începerea ceremoniei de la Ștefănești, delegația liberală a depus o coroană de flori la mormintele Brătienilor care se află în apropiere, în Schitul Florica.

Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă,

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat, la împlinirea a 149 de ani de la apariţia formaţiunii, că în calitate de liberalii ”avem datoria de a duce mai departe tradiția dezvoltării țării, așa cum au făcut toți înaintașii noștri în ultimul secol și jumătate”.

”PNL a fost întotdeauna un partid al faptelor serioase și al rezultatelor”

Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă,

”Simt întotdeauna emoție să vorbesc aici, lângă casa Brătienilor. Cu atât mai mult azi (n.r. – vineri), când Partidul Național Liberal a ajuns la 149 de ani de existență și de activitate în slujba României. Ca liberali, avem datoria de a duce mai departe tradiția dezvoltării țării, așa cum au făcut toți înaintașii noștri în ultimul secol și jumătate.

PNL a fost întotdeauna un partid al faptelor serioase și al rezultatelor, iar reușitele administrațiilor liberale de azi vorbesc de la sine. Sfatul meu către toți oamenii Partidului Național Liberal este să nu uite niciodată îndemnul lui Ionel Brătianu, actual și peste alți 149 de ani: ”Sunteți reprezentanții unui popor care este mândru și poate fi mândru de trecutul său și care trebuie să aibă mare încredere în viitorul său. Fiți cât de modești pentru persoana dumneavoastră, nu fiți modești pentru poporul pe care îl reprezentați”.

La mulți ani, liberali! La mulți ani, PNL!”, a fost mesajul transmis de președintele PNL, Nicolae Ciucă.

”149 de ani de luptă politică este o bogăție pe care o deține în Europa doar PNL”

”Astăzi (n.r. – vineri) este despre noi! Echipa PNL Argeș pe care o iubesc! La mulți ani liberalilor argeșeni! La mulți ani PNL! Mulțumesc Nicolae Ionel Ciucă, Lucian Bode, Rareș Bogdan, Ligia Deca, Ciprian Ciucu, Mara Mareş și tuturor celor care au susținut echipa care va pune Argeșul pe calea dreaptă!”, a transmis Alina Gorghiu.

”Suntem la Vila Florica, Muzeul Național Brătianu, unde am sărbătorit alături de membrii marcanți ai Partidului Național Liberal 149 de ani de istorie.

Așa cum a spus domnul Valeriu Stoica, fost președinte al partidului, 149 de ani de luptă politică este o bogăție pe care o deține în Europa doar PNL!

La mulți ani, Partidul Național Liberal! La mulți ani, tuturor liberalilor!”, a fost mesajul lui Norris Măgeanu, candidatul PNL la Câmpulung.

Astăzi sărbătorim 149 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, la Vila Florica, leagănul liberalismului.

Organizația PNL Curtea de Argeș a fost prezentă pentru a onora acest moment istoric și pentru a reafirma angajamentul nostru față de valorile liberale care ne-au ghidat de-a lungul timpului.

La mulți ani, PNL!”, a fost mesajul transmis de Cosmin Predescu, candidatul PNL la Curtea de Argeș.

”Doar o administrație liberală poate crește nivelul de trai și calitatea vieții de aici”

Sursă foto: FAcebook ALina Gorghiu

”Argeșul merită mai mult, iar argeșenii au acum șansa la dezvoltare. Doar o administrație liberală poate crește nivelul de trai și calitatea vieții de aici, așa cum oamenii noștri au dovedit asta deja în județele pe care le conduc. PNL are la nivel național responsabilitatea stabilității politice a țării, iar la nivel local are ca prioritate dezvoltarea comunităților.

Colega mea, Alina Gorghiu, merită toată aprecierea pentru faptul că organizația Argeș, pe care o conduce, se prezintă în alegeri cu foarte multe candidate pe listele electorale. Egalitatea de gen este una dintre prioritățile mele și am spus public – de nenumărate ori – că vreau să văd mai multă implicare feminină în politică. Faptul că în Argeș sunt 13 candidate la primării este lăudabil!

Urez succes candidaților noștri Radu Perianu și Mihai Coteț, de la care aștept pe 9 iunie victoria la Consiliul Județean și la primăria municipiului Pitești”, a fost mesajul transmis de președintele PNL, Nicolae Ciucă.

”Argeșul va avea o administrație liberală”

Sursă foto: FAcebook ALina Gorghiu

”Astăzi (n.r. – vineri), la împlinirea celor 149 de ani de la înființarea PNL, a avut loc lansarea candidaților liberali din județul Argeș! Venim în fața argeșenilor cu o echipă pregătită să implementeze cel mai serios și mai amplu program de dezvoltare: #PitestiTechCity. Anul viitor, când vom sărbători 150 de ani, Argeșul va avea o administrație liberală.

PSD care conduce Argeșul de 34 de ani a fost o barieră pentru exploatarea acestui potențial. Argeșul a rămas încremenit în timp.

Drumurile sunt praf, în consecință nici turismul nu merge. Nu avem nici un parc industrial și cea mai mare nemulțumire a argeșenilor este sistemul medical. (…)

Este timpul să construim în Argeș, așa cum ne-am propus prin proiectul Pitesti Tech City, să le oferim argeșenilor ceea ce-și doresc: un spital modern, servicii medicale de calitate, drumuri bune, locuri de muncă mai bine plătite și scoli sigure pentru copiii lor.

Județele cu administrații liberale au arătat că se poate!

Partidul Național Liberal este singura forță politică ce poate învinge PSD.

De aceea, orice vot anti PSD acordat altui partid decât PNL nu face decât să ajute PSD.

Fac un apel la toți oamenii care s-au săturat de PSD, să vină alături de mine și de PNL, pentru că împreună îi învingem!

Le cer tuturor candidaților care, declarativ, vor să scape de PSD, să vină alături de mine! Îi aștept să facem echipă, să aducem Argeșul pe CALEA DREAPTĂ

Îi rog pe toți cei care au plecat din Argeș, în special pe tineri, să vină acasă pe 9 iunie și să voteze pentru a scoate dinozaurii PSD din politică!

Argeșul trebuie să fie al oamenilor nu al stăpânilor!”, a transmis Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Argeș.

”PNL are forța și determinarea de a susține proiectul ambițios de reconstrucție a Piteștiului”

Sursă foto: FAcebook Mihai Cotet

”Astăzi la Pitești întreaga echipă liberală a oferit piteștenilor un mesaj puternic – întregul partid susține echipa de la Pitești pentru a scăpa de administrația PSD, pentru a reconstrui orașul și pentru a aduce modelul administrațiilor liberale de succes la fel ca la Cluj, sau la Oradea și la Pitești.

E un semnal puternic, este un semnal fără echivoc, PNL are forța și determinarea de a susține proiectul ambițios de reconstrucție a Piteștiului. Avem nevoie de o echipă puternică și parteneri de dialog în Guvern, în Parlamentul European pentru a putea atrage fonduri și pentru a putea derula proiecte ambițioase. Astăzi am pus bazele acestor proiecte.

După 149 de ani, la aproape un secol și jumătate de la înființare, modelul liberal duce moștenirea mai departe și ne va călăuzi să facem din Pitești un oraș în care merită să trăiești.”, a transmis Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești.

”Ne-am angajat să punem Mioveniul pe harta progresului”

Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă,

”Astăzi, celebrăm cu mândrie 149 de ani de existență a Partidului Național Liberal, o instituție cu o istorie bogată și un impact semnificativ asupra destinului României moderne. În această zi ne-am reafirmat angajamentul față de valorile noastre liberale și față de misiunea noastră de a servi comunitatea și de a promova progresul.

În calitate de candidat al PNL pentru Primăria Mioveni, vă mulțumesc pentru susținerea acordată și pentru încrederea în echipa mea. Ne-am angajat să punem Mioveniul pe harta progresului, prin proiecte concrete de modernizare și dezvoltare. Planurile noastre pentru #MioveniulViitorului sunt ambițioase, sunt proiecte mari, cu impact real, și ne-am luat angajamentul să le ducem la bun sfârșit cu profesionalism și dedicare.

La mulți ani, Partidul Naţional Liberal! Să sărbătorim cu mândrie realizările noastre trecute și să privim cu încredere spre viitorul nostru comun, plin de oportunități și victorii noi!”, a transmis Alin Călinescu candidatul PNL la Mioveni.

”Departe, ajungi doar în echipă”

Sursă foto: FAcebook ALina Gorghiu

”Singur, cu perseverență, poți să fii rapid în drumul tău. Dar departe, ajungi doar în echipă”, a fost mesajul lui Norris Măgeanu, candidatul PNL la Câmpulung.

Discursurile de la evenimentul de lansare al candidaților le puteți găsi și aici.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă, Facebook Alina Gorghiu și Facebook Mihai Coteț.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alin Călinescu – „Parc Acvatic în zona BEMO: o oază de relaxare deschisă tot anul”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole