17 copii de la GPP ”Dumbrava Minunată” în vizită la Primăria Pitești

de | 13.05.2024 12:43 | Pitești, Lifestyle

Zi importantă pentru 17 prichindei de la Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”: au făcut o vizită la sediul Primăriei Municipiului Pitești, însoțiți de educatoarele Belicaru Ancuța Elena și Mitrică Elena. Preșcolarii au primit bomboane de la reprezetanții administrației locale și au avut posibilitatea să-i ia la întrebări pe edilul Cristian Gentea și pe administratorul public Lucrețiu Tudor.

Astăzi, 13 mai, preșcolarii de la GPP ”Dumbrava Minunată” au vizitat sediul administrației locale. Primarul Cristian Gentea și administratorul public, Lucrețiu Tudor, i-au întâmpinat pe cei mici și le-au răspuns la întrebări. În sala de ședințe, atmosfera a fost plină de entuziasm și curiozitate, pe măsură ce copiii și-au împărtășit visurile și aspirațiile legate de viitoarele lor meserii.

”Astfel de experiențe sunt mai mult decât simple momente de bucurie pentru că aduc un aport valoros la formarea unei generații de copii responsabili și interesați de viața publică și civică.

Felicitări cadrelor didactice pentru implicarea lor în aceste activități educative și pentru deschiderea lor către învățarea continuă!”, este mesajul transmis de reprezentanții administrației locale în informarea publicată pe pagina de Facebook.

”Săptămâna a început în bucuria și energia primită de la cei mai mici cetățeni ai Piteștiului!

Am primit din nou vizita copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată”, o grupă nouă de preșcolari.

Au văzut primăria, au întrebat despre parcuri și locuri de joacă, ne-au povestit că fac sport, deci sunt activi și interesați de orașul lor!

Un start excelent pentru o educație civică valoroasă!”, a mărturisit primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook

Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conferință internațională în Argeș. “Noutăţi în patologia şi tratamentul neurochirurgical”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole