JO 2024. David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber

de | 30.07.2024 22:10 | Eveniment, Național

O nouă victorie pentru David Popovici la Jocurile Olimpice de la Paris,. El s-a calificat în această seară în finala probei de 100 m liber.

Sportivul legitimat la Dinamo a obținut un timp mai bun ca în calificări, terminând semifinala de la 100 de metri în 47 de secunde și 66 de sutimi.

David Popovici a ajuns în finala  după ce a terminat cursa cu al 2-lea cel mai bun timp din seria sa, și cu al 5-lea timp la general.

Cel mai bun timp l-a avut chinezul Pan Zhanle (47,21), iar o mulțime de nume mari au rămas pe dinafară, între ei și vicecampionul olimpic de la 200 m liber, britanicului Richards.

Cursa pentru medalii va avea loc mâine, la ora 23:39.

Reamintim că românul a câștigat aurul olimpic la proba de 200 de metri liber desfășurată luni, 29 iulie. David Popovici a devenit primul înotător român campion olimpic, după ce a reușit să scoată un timp de 1:44,72.

Sursă foto: stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dr. Adrian Tase: ”Să sperăm că ploaia torențială de la ceremonia de deschidere se va transforma într-o ploaie de evoluții bune ale sportivilor noștri!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici | Dinamo

Ultimele articole