24 de ore de arest pentru bărbatul care a distrus cu toporul mașina Sanepidului!

de | 17.07.2024 16:22 | Eveniment, Importante, Județean

Informații noi 17 iulie

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în cazul bărbatului care a distrus cu toporul mașina Sanepidului, ia în noaptea de 16 spre 17 iulie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, două persoane au depus plângere împotriva bărbatului pentru amenințare.

Știrea inițială

Localnicii de pe strada Mihnea Vodă din municipiul Pitești sunt terorizați de un vecin care “colecționează” diverse obiecte și deșeuri. Mirosul înțepător și mormanele de gunoi din curte fac insuportabilă conviețuirea cu acesta. În plus, omul este recalcitrant atât cu vecinii cât și cu oamenii legii.

Pe lângă mirosul insuportabil, oamenii se tem că pe timp de vară s-ar putea să se răspândească multe infecții.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Argeș au primit o nouă reclamație din partea unui localnic deranjat de situația mai sus menționată, iar astăzi au mers în control pentru a verifica cele sesizate și pentru a aplica sancțiunile corespunzătoare.

Inspectorii din cadrul Inspecției Sanitare(Sanepid) Argeș s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta a refuzat să le răspundă. Văzând că nu pot lua legătura cu el, echipa de control a mers în curtea vecinului care a făcut reclamația pentru a vedea mormanele de gunoi, numai că, în timp ce se aflau în curtea acestuia, inspectorii au avut parte de un șoc, auzind niște bubuituri puternice. De nervi, bărbatul a distrus mașina inspectorilor, lovind cu un topor luneta, parbrizul, dar și portierele mașinii.

153f3408 6c96 4713 825c 1ed6d3ae1511 - 24 de ore de arest pentru bărbatul care a distrus cu toporul mașina Sanepidului! b6809978 714f 4e1a b31c 33acdd74b669 - 24 de ore de arest pentru bărbatul care a distrus cu toporul mașina Sanepidului!

Polițiștii care se aflau la caz împreună cu inspectorii au intervenit imediat și i-au spus să înceteze cu comportamentul agresiv, însă acesta nu i-a ascultat.

Văzând că nu se supune ordinelor, oamenii legii au solicitat în sprijin alte echipaje. În cele din urmă, polițiștii au utilizat forța iar bărbatul agresiv a fost încătușat și dus la sediul poliției, pentru audieri.

Nicio persoană nu a fost rănită, însă incidentul a provocat un șoc inspectorilor aflați în teren, care și-au văzut moartea cu ochii.

Din păcate, ei nu s-au mai putut deplasa cu mașina, aceasta fiind dusă pe platformă la o reprezentanță auto din Pitești.

Potrivit reprezentanților DSP, situația este una mai veche, iar bărbatul a mai fost reclamat de către vecini, însă se pare că ignoră total nemulțumirile celor aflați în jurul său.

Instituția a făcut o plângere împotriva bărbatului pentru pagubele produse, iar oamenii legii continuă verificările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prune și piersici turtite la Institutul Pomicol Mărăcineni. Le culegi singur și plătești mai puțin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Vedea