26 de elevi desfășoară stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș

de | 02.09.2024 13:30 | Administrație, Județean

  • Elevii de azi, jandarmii de mâine!

Un număr de 26 de elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani se află în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Aceștia desfășoară stagiul de practică în perioada 2 septembrie – 20 decembrie 2024,

Elevii vor fi coordonați și îndrumați pe toată durata stagiului de tutori profesionali, cadre militare cu o vastă experiență în munca de jandarmerie, și vor participa la toate activitățile desfășurate de îndrumătorii lor, urmărindu-se realizarea obiectivelor și măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică, informează reprezentanții IJJ Argeș.

Aceștia mai anunță că la finalul stagiului de practică, elevii vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituțiilor de învăţământ.

„Le urăm succes elevilor aflaţi în practică, iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor argeșeni.”, mai transmite IJJ Argeș.

 

Foto: IJJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșul se află sub cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | elevi

Ultimele articole