(VIDEO)3 grupări de traficanți din Pitești – bubuite azi de ofiterii Antidrog!

de | 26.09.2023 12:37 | Eveniment, Importante, Știri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii DIICOT au pus în aplicare, astăzi, la data de 26 septembrie, 8 mandate de percheziție domiciliară, în Argeș și 8 mandate de aducere, ce vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, în prima cauză s-a constatat că o persoană ar fi vândut în mod repetat, în județul Argeș, diferite cantități de droguri de mare risc (Ketamină și MDMA). A avut loc o percheziție domiciliară și a fost pus în aplicare un mandat de aducere,

În cea de a doua cauză, în care sunt vizate 5 mandate de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, s-a constat că, mai mulți bănuiți ar fi vândut, pe parcursul anului 2023, canabis, dar și droguri de mare risc, 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), precum și substanțe cu efect psihoactiv (ADB BUTINACA).

Totodată, s-a constat că o persoană, din Pitești, ar fi luat și vândut, în mod repetat, droguri de mare risc (MDMA) către consumatori din județul Argeș.

diicot 2 - (VIDEO)3 grupări de traficanți din Pitești - bubuite azi de ofiterii Antidrog!

Mai mult de atât, un alt individ a vândut, pe durata acestui an, droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis și MDMA, către mai mulți consumatori din municipiul Pitești.

diicot 1 - (VIDEO)3 grupări de traficanți din Pitești - bubuite azi de ofiterii Antidrog!

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Acțiunea beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite IPJ.

Operațiunea din Argeș, de astăzi, este parte a unor operațiuni mult mai complexe desfășurate în întreaga țară. Astfel, în cursul zilei, DIICOT și cei de la Antidrog au fost prezenți în numeroase localități din țară, unde au dat buzna peste tot ceea ce aveau în monitorizare ca fiind rețele ce comercializează droguri de mare risc.

La nivel național s-au desfășurat mai multe descinderi.

Spre exemplu, în Timișoara, a avut loc Ziua Z, acolo unde mascatii de la Jandarmi și politistii au descins la 6 adrese într-un dosar de pornografie infantila, potrivit opiniatimisoarei.

Mama a doua minore si-ar fi pozat si filmat fetele în pozitii indecente. Imaginile ar fi fost distribuite unor barbati. Cele doua copile au 13 respectiv 15 ani. Printre cei ridicati astazi de politistii si procurorii DIICOT se numara si un fost iubit de-al mamei.’’, relatează sursa citată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu două mașini în Argeș! Trei femei au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Timiș | Timișoara

Ultimele articole