4 oameni au căzut cu maşina în prăpastie, pe Valea Oltului!

de | 03.12.2023 16:37 | Știri, Eveniment

Patru persoane au scăpat doar cu o sperietură pe cinste, duminică, după ce au plonjat cu autoturismul cu care se deplasau, direct într-o prăpastie, pe Valea Oltului.

Mașina a ieşit din peisaj şi a căzut rămânând răsturnată pe o parte.

Conform Digi24, șoferul care se afla la volanul autoturismului a fost un şofer în vârstă de 70 de ani.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, un autoturism condus de un şofer în vârstă de 70 de ani a derapat, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o prăpastie de pe marginea drumului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de medici pentru a intervenii în cazul în care, în urma evenimentului, acesta s-ar fi soldat cu victime.

Totuși, medicii şi paramedicii i-au găsit pe şofer şi pasageri ieşiţi din maşina răsturnată pe o parte.

Toţi pasagerii în număr de patru, după evaluarea medicală, au refuzat transportul la spital”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, potrivit News.ro.

 

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un cutremur a avut loc duminică, în Buzău!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole