Aproape 800 de șoferi au rămas sâmbătă fără permis de conducere

de | 12.05.2024 20:48 | Național, Eveniment

Sâmbătă, 11 mai, polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 134 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice din România.

Aproape 800 de șoferi din întreaga țară au rămas fără permise de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

Potrivit Poliției Române, față de 89 dintre șoferi s-a luat măsura reținerii permisului de conducere, pentru fapte de o gravitate majoră, respectiv 77 pentru conducere sub influența alcoolului și 12 pentru conducere sub influența drogurilor sau a substanțelor interzise. Alte 387 de permise de conducere au fost reținute pentru viteză.

Totodată, au fost oprite din a circula 354 de autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 134 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 798 de permise de conducere, dintre care 387 pentru viteză, 77 pentru alcool și 12 pentru droguri.

De asemenea, au fost retrase 354 de certificate de înmatriculare.”, transmite Poliția Română

De asemenea, polițiștii au intervenit sâmbătă la 3.035 de evenimente, dintre care 2.549 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Tot ieri, oamenii legii au depistat și 22 de persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 11.250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.521.041 de lei.”, adaugă reprezentanții Poliției Române

sursă foto focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani! A fost prins la volan deși avea permisul suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Română

Ultimele articole