Bărbat găsit spânzurat în arestul Poliției Galați! Cablul de la telefonul fix i-a adus sfârșitul

de | 02.05.2023 18:35 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Bărbat găsit spânzurat în  arestul Poliției Galați! Cablul de la telefonul fix i-a adus sfârșitul

Un eveniment tragic a avut loc în celula arestului Poliției Galați, unde un bărbat, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis folosind cablul telefonului fix.

El se afla în arest preventiv, fiind bănuit că ar fi încercat să violeze o fată de 14 ani potrivit digi24.ro

Evenimentul în urma căruia bărbatul avea să fie arestat preventiv pentru 30 de zile a avut loc pe 27 aprilie, pe o stradă din cartierul Filești.

Potrivit sursei citate, din cercetările preliminare ale polițiștilor se pare că el ar fi acostat o fată de 14 ani care se îndrepta spre casă și, cu forța, ar fi tras-o spre locuința lui. Ulterior fata ar fi fost dusă în curte, unde i-ar fi smuls hainele și ar fi încercat să o violeze.

Din fericire, violul nu s-a produs, deoarece minora a reușit să fugă. Ea a mers acasă la părinți, unde le-a povestit întâmplarea nefericită.

În urma acestora, mama fetei a sunat oamenii legii pentru a depune o plângere cu privire la o posibilă tentativă de viol asupra fiicei sale, în vârsta de 14 ani.

În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, însă bărbatul de 43 de ani nu a fost găsit la domiciliu, însă în baza sesizării, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de viol.

 A doua zi, respectiv la data de 28 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 4, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au efectuat și o percheziție la adresa bărbatului de 43 de ani.

Cu ocazia percheziției a fost depistată și persoana bănuită de comiterea acestei fapte și au fost ridicate mai multe materiale de probă. care au legătură cu cauza”, transmit reprezentanții IPJ Galați.

 Polițiștii l-au găsit dimineața, spânzurat

În urma acestora, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 29 aprilie, el a fost prezentat Judecătoriei Galați, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Deși se afla de puțin timp în arest, el a decis să își pună capăt zilelor cu ajutorul cablului de la telefonul fix aflat în cameră și montat pe unul dintre pereții încăperii.

Astfel, în data de 30 aprilie, în jurul orei 5, cu ocazia activităţilor de supraveghere a persoanelor private de libertate, bărbatul de 43 de ani a fost găsit spânzurat în camera de deţinere.

Polițiștii aflați în serviciu au intervenit imediat și au încercat să acorde primul ajutor persoanei în cauză, îndepărtând cablul telefonic din jurul gâtului și scoțându-l din cameră pe hol pentru a se efectua mai facil manevrele de resuscitare. De asemenea, echipajul SMURD, care s-a prezentat la fața locului, a aplicat manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat, astfel fiind constatat decesul”, mai transmite IPJ Galați.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident, precum şi dacă au fost respectate toate dispoziţiile legale şi procedurile interne privind încarcerarea persoanelor private de libertate şi modul de supraveghere.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

GPS-ul l-a dat de gol! Român reținut după ce a furat 35 de biciclete din Germania!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați | Germania | Roman

Ultimele articole