Viperele Vesele vin cu o surpriză de proporții. Cine câștigă Chefi la Cuțite, sezonul 12?

de | 25.09.2023 15:18 | Lifestyle, Național

Emisiunea TV ”Chefi la cuțite” este una dintre cele mai îndrăgite din România. Sezonul 12 a show-ului de la Antena 1 intră acum în faza ”grupelor”, însă cei care au contul de Instagram ”Viperele Vesele” au făcut astăzi un anunț care a început să circule repede pe internet.

Viperele Vesele au anunțat numele marelui câștigător. Nu este pentru prima oară când cei de la Viperele Vesele fac dezvăluiri de la diferite producții TV, iar filmările celui de-al 12-lea sezon de Chefi la Cuțite s-au finalizat de ceva vreme. Astfel, potrivit sursei citate, marele câștigător face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, asta după ce în două sezoane chef Sorin Bontea a dominat autoritar, ajungând la a șasea victorie din 11. În consecință dacă câștigătorul va fi din echipa lui Florin Dumitrescu, acesta din urmă îl va egala pe Cătălin Scărlătescu, cu 3 victorii. Emisiunea este difuzată duminică de la 20.00, luni, marți și miercuri de la 20.30 pe Antena 1.

Suirsă foto: print screen Instagram Viperele Vesele

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vîă anunțăm că Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, va fi câștigătorul sezonului 12 al emisiunii Chefi la cuțite”, au scris cei de la Viperele Vesele pe pagina de Facebook.

Potrivit celor de la Fanatik, câștigătorul Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, a impresionat juriul încă de la audiții. Mai mult, aceștia precizează că Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. Are o bogată experiență într-ale gastronomiei, lucrând în unele locații de lux din Occident, la un restaurant cu specific japonez cu o stea Michelin din Elveția și în restaurantul familiei.

Diseară se aleg echipele cu care vor intra în etapa battle-urilor

Reprezentanții emisiunii TV de la Antena 1 au postat astăzi pe pagina de Facebook că: ”În această seară, jurații au o sarcină foarte grea: după ce concurenții rămași în bootcamp vor trece și prin cea de-a doua probă eliminatorie a sezonului, cei trei chefi îi vor alege pe cei potriviți strategiei fiecăruia dintre ei, pentru a forma echipele cu care vor intra în etapa battle-urilor”.

Sursă foto: Facebook Chefi la Cuțite si print screen Instagram Viperele Vesele

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a deschis Bebe Tei în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Chefi la cuțite | Elveția | Germania

Ultimele articole