În Piața Primăriei Pitești! Revelion 2024 cu DJ Project, Viorica și Ioniță de la Clejani

de | 28.12.2023 09:40 | Lifestyle, Pitești

În noaptea dintre ani, în centrul orașului, administrația locală din Pitești a pregătit o super petrecere în aer liber. Astfel, de la ora 22:00 până la ora 24:00, DJ Project, urmați de Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de Taraful Clejanilor, vor încinge atmosfera de sărbătoare.

Sursă foto: Facebook Primăria Munciipiului Pitesti

De la petrecere nu vor lipsi vinul fiert și bunătățile culinare oferite la Târgul de Crăciun Pitești. La miezul nopții, vom întâmpina anul 2024 cu un foc de artificii. De la ora 00:15, DJ Graphic MFM Dance & MC Crisa dau startul unei petreceri pentru un nou an, mai bun și mai împlinitor decât precedentul. Ritmuri incendiare și tradiție autentică – toate vor fi prezente în Piața Primăriei Pitești, în noaptea dintre ani!

Astăzi, sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun din Pitești cetățenii sunt invitați de la ora 17:00 la un spectacol oferit de copiii de la Palatul Copiilor.

Foto descriptiv. Sursă foto: youtube.com și Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din martie 2024, aerian și maritim. Premierul Marcel Ciolacu: ”După 13 ani, în sfârșit România va intra în Schengen!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Clejani | Piața Primăriei Pitești | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Schengen