La Tigveni. Ion Mînzînă: Au fost construite 4 locuințe protejate pentru 32 de persoane adulte cu dizabilități și un centru de zi

de | 18.05.2024 14:49 | Județean, Politic

Vineri, președintele Consiliului Județean (CJ) Argeș, Ion Mînzînă, împreună cu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Romi Mihaescu și președintele ANOFM, Florin Cotoșman, colegii parlamentari de Argeș și vicepreședintele Marius Nicolaescu au participat la inaugurarea Complexului de patru Locuințe Protejate și Centru de Zi din comuna Tigveni.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă. Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă. Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

”Avem datoria morală să nu îi uităm pe cei mai triști și mai nevoiași dintre noi. Și nu îi uităm, pentru că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă! Prin această investiție de la Tigveni ne dorim să îmbunătățim condițiile de viață ale oamenilor aflați în suferință. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au ocupat de acest proiect care se adresează persoanelor cu nevoi speciale.

Obligația noastră, a celor aflați vremelnic în aceste funcții, este să ne îndreptăm cât mai mult atenția asupra nevoilor lor. Îi mulțumesc doamnei ministru Simona Bucura-Oprescu împreună cu care am, început toate aceste demersuri, cu speranța că vom reuși, într-un timp cât mai scurt, să finalizăm și alte investiții de acest fel.

Acest complex este al doilea proiect pe fonduri europene încheiat cu succes de către Consiliul Judetean Arges, prin DGASPC Argeș, după cel similar de anul trecut de la Băbana.

Au fost construite patru locuințe protejate pentru 32 de persoane adulte cu dizabilități și un centru de zi de care pot beneficia inclusiv cetățenii din comuna Tigveni și localitățile limitrofe”, a transmis președintele Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Material realizat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002. 

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Platformă inteligentă pentru siguranță. Cristian Gentea: Centrul de Control reprezintă creierul sistemului de trafic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole