(Video) Mașini ciuruite de grindina cât oul de găină și acoperișuri luate de vântul foarte puternic

de | 13.06.2024 22:30 | Eveniment, Național

Mașini ciuruite de grindina cât oul de găină și acoperișuri luate de vântul foarte puternic, străzi acoperite de ape și culturi făcute una cu pământul, acesta este pe scurt bilanțul dezastruos al vremii din ultimele ore în județele Mehedinți și Caraș-Severin.

WhatsApp Image 2024 06 13 at 21.07.30 1 - (Video) Mașini ciuruite de grindina cât oul de găină și acoperișuri luate de vântul foarte puternic

Inspectoratele pentru Situații de Urgență nu mai fac față pentru că solicitările sunt foarte multe, iar oamenii spun că de multa vreme nu au mai văzut un dezastru atât de mare provocat de vânt si grindina.

Imaginile pe care le vedeți sunt efectele ploilor cu grindină și vântului foarte puternic abătut asupra județelor Mehedinți și Caraș-Severin. Oamenii s-au trezit dintr-o dată cu furtuna abătută asupra locuințelor. Zeci de acoperișuri au fost smulse și aruncate pe străzi și peste mașini.

WhatsApp Image 2024 06 13 at 21.07.30 - (Video) Mașini ciuruite de grindina cât oul de găină și acoperișuri luate de vântul foarte puternic

Inspectoratele pentru Situații de Urgență din cele două județe nu mai au efectiv echipaje pe care să le trimită la intervenții, atât de multe solicitări sunt. Grindina a fost pe alocuri de mărimea unui ou de găină și a distrus tabla autoturismelor, lunete,acoperișuri și geamurile locuințelor.

Sunt străzi în judetul Mehedinți, cu preponderența aproape de Drobeta Turnu Severin și împrejurimi în care apa a ajuns la nivelul portierelor mașinilor.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertizare ANM de vreme rea în Argeș! Grindină și vijelii!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caraș-Severin | Drobeta Turnu Severin | Mehedinți