Titularizare 2024. S-au afișat rezultatele finale!

de | 31.07.2024 12:32 | Administrație, Național

Rezultatele finale la concursul de ocupare a posturilor didactice în învățământul preuniversitar sunt disponibile pe titularizare.edu.ro.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele școlare în perioada 1 – 6 august 2024. Pentru a obţine statutul de titular (angajare pe perioadă nedeterminată), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

La nivelul Argeșului s-au înscris 991 de candidați, dar au fost trimise spre corectare 763 de lucrări. După afișarea primelor rezultate, în județul Argeș un profesor a obținut 10 la proba scrisă. De asemenea, la nivelul județului Argeș există un număr de 94 posturi/catedre vacante complete, pentru ocupare pe perioadă nedeterminată.

Știre. în curs de actualizare.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Finanțelor propune modificarea Codului de Procedură Fiscală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole