Societatea APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti angajează electrician

de | 05.08.2024 08:35 | Anunțuri, Pitești

Societatea APĂ CANAL 2000 S.A., cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de electrician la Secţia Staţia de Epurare Piteşti.

Atribuţiile de bază ale postului de electrician constau în: supravegherea, întreţinerea, reglarea, repararea, executarea de manevre, montarea şi controlul instalaţiilor şi echipamentelor electrice şi energetice din cadrul Secţiei Staţia de Epurare Piteşti.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concurs pentru postul de electrician sunt:

  • cel puţin şcoală profesională cu profil energetic, electrotehnic sau instalaţii electrice pentru construcţii absolvită;
  • să deţină autorizaţie de electrician emisă de A.N.R.E. pentru gradul IB sau să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege pentru obţinerea acesteia;
  • apt din punct de vedere medical pentru lucrul la înălţime şi pentru manipularea manuală a maselor;
  • experienţă în domeniu 1 an;
  • constituie avantaj disponibilitatea de a participa prompt la intervenţii în caz de avarii.

Concursul pentru postul de electrician constă într-o probă scrisă şi un interviu.

Bibliografia pentru concurs constă în manuale şi cărţi din literatura tehnică de specialitate referitoare la noţiuni de electrotehnică, măsurări electrice, maşini şi acţionări electrice, precum şi Normativul pentru proiectarea, execuţia şi exploatarea instalaţiilor electrice, indicativ I7-2011.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs pentru ocuparea postului de electrician sunt următoarele: CV; Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății secțiunea „Clienți – Formulare‟); copii după actul de identitate, actele de studii şi, după caz, autorizaţie electrician grad IB.

Acestea se vor depune la ghişeul unic al societăţii situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, sau pe adresa de e-mail contact@apa-canal2000.ro, până la data de 19.08.2024 inclusiv, ora 16.00.

Informaţii suplimentare puteți afla la numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | I.C. Brătianu