S.C. EDILUL CGA S.A – Mesaj adresat clienților rău platnici

de | 06.08.2024 09:07 | Administrație, Județean

  • Informații utile!

Având în vedere faptul că S.C. EDILUL CGA S.A. a epuizat toate modalitățile de recuperare a creanțelor pe cale amiabilă – somare repetată, negociere directă, eșalonarea datoriilor-, informează consumatorii care înregistrează datorii la plata serviciilor oferite de societate că se va trece la debranșarea clienților rău platnici.

„Astfel, la cumularea a trei facturi restante, după prima somare, urmează debranșarea!!”, transmis reprezentanții societății S.C. EDILUL CGA S.A.

Aceștia precizează faptul că debranșarea se va face din domeniul public, prin tăierea branșamentului de la rețeaua de alimentare cu apă, pentru a evita eventualele conflicte cu abonații care nu permit accesul la căminul de apometru, care este, de altfel, ultima componentă a rețelei publice și la care, prin Legea serviciului de alimentare cu apă nr. 241/2006, cu modificările și completările ulterioare, prin Regulamentul serviciului de alimentare cu apă și, nu în ultimul rând, prin Contractul de abonament, utilizatorul este obligat să asigure accesul operatorului.

Important de menționat! Rebranșarea la rețeaua publică de alimentare cu apă se va relua numai după achitarea integrală a debitului restant, precum și a cheltuielilor ocazionate de debranșarea/ rebranșarea la rețeaua publică.

sc edilul sa

S.C. EDILUL CGA S.A este o societate autorizată pentru asigurarea serviciilor de gospodărire comunală pentru locuitorii Municipiului Câmpulung şi ai localităţilor limitrofe, constând în:

  • captare, tratare și distribuție apă
  • canalizare şi epurare ape uzate
  • colectare şi evacuare ape pluviale

Pe lângă aceste activităţi, societatea mai desfăşoară şi alte prestaţii, şi anume:

  • execuţii branşamente apă şi racorduri canal
  • montaj contoare
  • vidanjări

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sărbătoare cu cruce roșie. Astăzi – Schimbarea la Faţă a Domnului sau Obrejenia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: