Doi motocicliști au lovit un copil pe trecerea de pietoni și au fugit de la locul accidentului

de | 08.08.2024 14:07 | Eveniment, Național

Incredibil dar adevărat! Doi motocicliști au lovit un copil pe trecerea de pietoni și au plecat mai departe, au fugit de la locul accidentului.

Incidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din localitatea Baia, județul Suceava și a fost surprins decamerele de supraveghere.

Un copil de 11 ani a fost acroșat de primul motociclist pe trecerea de pietoni, se ridică și este lovit de al doilea. Motocicliștii pleacă mai departe însă o persoană a intervenit la scurt timp.

Din fericirea copilul a suferit doar câteva contuzii și escoriații.

La scurt timp motocicliști au fost identificați de polițiști, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă Aceștia conduceau motociclete Enduro neînmatriculate și niciunul nu avea permis de conducere pentru categoria aceasta.

Imagini video cu accidentul puteți viziona AICI.

 

Foto: captura video Monitorul de Suceava

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă în comuna Stoenești! Implicate două autoturisme!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava

Ultimele articole