Deputatul Adrian Miuțescu: Fie ca această zi să vă aducă bucurie, liniște și sănătate în suflet!

de | 15.08.2024 13:24 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

”Astăzi, pe 15 august, sărbătorim o zi cu o dublă semnificație pentru români. Este ziua în care prăznuim „Adormirea Maicii Domnului”, un moment de mare însemnătate în calendarul creștin ortodox, dar și Ziua Marinei Române, o sărbătoare care ne aduce aminte de importanța și frumusețea mării pentru țara noastră.

Cu acest prilej, doresc să transmit tuturor celor care își sărbătoresc ziua onomastică gândurile mele bune și cele mai calde urări de sănătate și împliniri alături de cei dragi. Fie ca această zi să vă aducă bucurie, liniște și sănătate în suflet!

De asemenea, nu pot să uit să transmit un gând bun marinarilor români, care cu dăruire și curaj își desfășoară activitatea pe mările lumii, reprezentând cu mândrie țara noastră.

La mulți ani celor care poartă numele de Maria, Mărioara, Marin, Marina sau altă variantă derivată, dar și tuturor marinarilor și familiilor acestora!

Să aveți parte de vreme senină, ape liniștite și călătorii pline de aventură și descoperiri!

Cu drag și respect,

Vicepreședinte Forța Dreptei,

Deputat Adrian Miuțescu

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vicepreședintele Forța Dreptei, Adrian Miuțescu: „Vrem să construim o alianță de dreapta care să aibă un singur candidat la președenție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Forța Dreptei