Poșta Română. Aproape un milion de pensionari au primit deciziile de recalculare în primele două zile

de | 19.08.2024 20:16 | Administrație, Național

Compania Națională „Poșta Română” anunță că a distribuit deja aproape un milion de plicuri  cu deciziile de recalculare a pensiilor, în primele două zile programate pentru livrări.

Sursă foto: FB Compania Națională "Poșta Română"

Factorii poștali au început distribuirea documentelor vineri, 16 august și au reluat livrarea plicurilor luni dimineață, la nivelul întregii țări. Și astăzi, peste 10.000 de poștași au fost pe teren pentru a le livra beneficiarilor documentele. În total, Compania Națională „Poșta Română” va livra aproximativ 4,6 milioane de plicuri, iar distribuirea se va încheia cel târziu pe 30 august.

Sursă foto: FB Compania Națională "Poșta Română"

”Am luat toate măsurile necesare pentru ca aceste documente să ajungă la toți destinatarii și facem tot posibilul să menținem un ritm ridicat zilnic pentru a încheia distribuirea mai devreme de termenul agreat. Colegii noștri distribuie în fiecare zi aproape 500.000 de plicuri.

Reamintim faptul că Poșta Română este singura companie de curierat și servicii poștale din România care ajunge în toate colțurile țării, fiind principalul furnizor de servicii poștale la nivel național”, au transmis cei de la Poșta Română pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Compania Națională „Poșta Română”

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

83 de accidente rutiere în Argeș în minivacanța de Sfânta Maria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole