Marco Cremeria: Înghețată italiană autentică și delicii artizanale pentru toate gusturile și evenimentele

de | 22.08.2024 09:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Povestea noastră a început din 2019, din dorinţa de a oferi clienţilor noştri o ingheţată italiană autentică. Suntem probabil sIngurii producători artizanali din judeţ.

În laboratorul nostru, gelatierii produc zilnic ingheţată cu ingrediente premium naturale. Sortimentele noastre sunt atăt pe bază de lapte şi frişcă naturală căt şi sorbeturi din fructe.

Marco Cremeria

Am dezvoltat în ultimul an o gamă variată de gusturi: sortimente fară gluten, fară lactoză, vegane, fară zahăr. Gama
noastră de produse de cofetărie este variată. Torturile şi prăjiturile Marco CremerIa sunt foarte apreciate şi iubite.

page - Marco Cremeria: Înghețată italiană autentică și delicii artizanale pentru toate gusturile și evenimentele

Folosim ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, cu metode inovative de producţie. Avem atât produse clasice
căt şi produse fredo (cu bază de ingheţată).

În fiecare sezon venim cu noutăţi şi ne adaptăm cerinţelor acrtuale. Am mărit portofoliul cu conceptul de Ice bar, Candy bar şi Torturi de eveniment, astfel clienţii noştri beneflciază de pachete complete pentru evenimentul lor.

Gustul produselor Marco Cremeria este inconfundabil!

Locații Marco:
  • Calea Craiovei Nr.56 (Laborator)
  • Vivo Mall, Et. 1, Food Court
  • Arges Mall

Telefon: 0740 229 626

Facebook: Marco Cremeria Pitesti.

Web:   www.marco-cremeria.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ruxandra Stoica, antreprenor: Am știut dintotdeauna că vreau să creez lucruri și să clădesc, asumându-mi, în egală măsură, și partea grea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Calea Craiovei | Marco Cremeria