Sediul Detașamentului de Pompieri Bradu va fi demolat și reconstruit

de | 28.08.2024 17:40 | Administrație, Județean

Sediul Detașamentului de Pompieri Bradu va fi demolat și reconstruit. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează  proiectul „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi demolat și reconstruit sediul situat pe str. Petrochimiștilor, nr.2A din comuna Bradu.
sediu pompieri Bradu

Foto: ISU Argeș

Acest proiect este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență.
De precizat că în etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate.
„În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale, dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie minime”, transmite ISU Argeș.
În acest context a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General al pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Argeș, dar și în format tipărit la sediul unității.
Foto: ISU Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu | Guvernul României

Ultimele articole