Se apropie Ziua de Curățenie Națională! Let’s Do It, Topoloveni!

de | 17.09.2024 21:45 | Topoloveni, Administrație

  • Se apropie Ziua de Curățenie Națională!
Primăria Orașului Topoloveni, în parteneriat cu Asociația Let’s Do It Romania, se va alătura pe 21 septembrie celor 198 de țări și peste 19 milioane de voluntari din întreaga lume pentru a reda prospețimea naturii.
Voluntarii care doresc să participe la această acțiune de ecologizare a orașului sunt așteptați în data de 21 septembrie la ora 09:00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Orașului Topoloveni.
„Scopul principal al acestei acțiuni este educația ecologica a comunităților și implicarea lor directă , în spiritul păstrării curățeniei și a protejării mediului înconjurător.”, transmit reprezentanții primăriei Topoloveni.
Aceștia recomandă tuturor celor interesați ca în ziua evenimentului să fie îmbrăcați lejer și să poarte încălțăminte comodă.
„Noi vă vom pune la dispoziție mănuși de protecție și saci de gunoi.
Let’s Do It, Topoloveni!
Vă așteptăm în număr cât mai mare!”, mai adaugă reprezentanții Primăriei Topoloveni.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Topoloveni | Romanian Science Festival | Topoloveni

Ultimele articole