Percheziții în Argeș! Tineri reținuți pentru proxenetism

de | 19.09.2024 17:50 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au investigat activitatea infracțională a trei persoane acuzate de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Potrivit procurorilor DIICOT, în 2021, cei trei ar fi format un grup infracțional pentru a obține beneficii materiale, facilitând prostituția. Între 2021 și 2024, aceștia ar fi transportat și adăpostit victime în Austria și Italia, creând și postând anunțuri pe site-uri de profil și stabilind tarife pentru clienți.

Sumele de bani obținute de persoanele vătămate care ar fi fost obligate la practicarea prostituției, ar fi fost însușite de persoanele cercetate în cauză.

Pentru administrarea de probatoriu, oamenii legii au descins la locuințele acestora, unde au găsit și ridicat înscrisuri, unități de stocare a datelor,  precum și alte mijloace de probă.

După administrarea probatoriului, pe 18 septembrie, procurorii DIICOT au dispus reținerea a două persoane, de 28 și 25 de ani, în cursul acestei zile, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Foto: Captură video DIICOT

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scădere semnificativă a înmatriculărilor de autoturisme noi în Uniunea Europeană, în august

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Austria | DIICOT | Italia | Pitești

Ultimele articole