(VIDEO) Conflict la sediul unei instituții din Curtea de Argeș! Un tânăr de 28 de ani a fost reținut 

de | 19.09.2024 18:38 | Județean, Eveniment

Pe 18 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost alertați că un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică la sediul unei instituții din municipiu, amenințând cu acte de violență. La fața locului, polițiștii l-au identificat și imobilizat pe bărbat, care a fost dus la sediul poliției pentru verificări.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani din Mălureni, a pătruns în holul instituției având un briceag și, ulterior, o cheie metalică. Acesta a amenințat personalul de pază într-un context de dispute legate de normele de acces.

În urma cercetărilor, a fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și amenințare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe baza unei ordonanțe și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș astăzi, 19 septembrie, cu propuneri de măsuri preventive.

Cercetările sunt efectuate de Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Foto/Video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Peste 100 de litri de motorină furată de la utilajele aflate într-un șantier. Trei bărbați prinși în flagrant

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni

Ultimele articole