Pitești. Mai multe săli de jocuri electronice sancționate de polițiști pentru nereguli

de | 20.09.2024 13:07 | Eveniment, Pitești

Orice exercițiu comercial pe raza municipiului Pitești trebuie să se desfășoare cu respectarea prevederilor legale în vigoare, transmit polițiștii locali piteșteni.

În acest context polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Serviciului Control Construcții, Mediu și Activități Comerciale – Poliția Locală Pitești efectuează zilnic acțiuni, în scopul prevenirii și eradicării tuturor faptelor de comerț neautorizat.

În perioada 16 – 20.septembrie au fost aplicate în urma verificărilor un număr de 9 sancțiuni contravenționale, conform actelor normative în vigoare și aplicate 5 măsuri complementare de suspendare a activității de alimentație publică (servire băuturi), în mai multe săli de jocuri electronice de pe raza municipiului Pitești, conform O.G. nr. 99/2000, pentru lipsă autorizație emisă de autoritatea publică locală, în conformitate cu prevederile Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, informeaă Poliția Locală.

De asemenea polițiștii locali din cadrul serviciului, cu atribuții specifice în protecția mediului și în domeniul disciplinei în construcții și a afișajului stradal au efectuat peste 100 de verificări în perioada menționată fiind aplicate un număr de 15 sancțiuni contravenționale pentru depozitarea deșeurilor menajere în afara platformelor de gunoi, cât și pentru efectuare de lucrări de construcții fără a deține autorizație cf. Legii nr.50/1991. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 17.800 lei.

 

Foto Ziua de Constanta

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Misiunea salvatorilor argeșeni, în județul Galați, s-a încheiat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poliția Locală Pitești