Bărbat de 54 de ani reținut și arestat pentru tâlhărie! Victima a fost chiar sora lui

de | 13.10.2024 14:33 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii piteșteni au fost sesizați la data de 10 octombrie, prin 112 despre faptul că un bărbat de 54 de ani ar fi amenințat-o pe sora sa, cu un cuțit, și ar fi deposedat-o de un telefon mobil, după care ar fi plecat de la locuința acesteia.

Acesta a fost depistat în scurt timp, de către o echipă de polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești și Secției 1 Poliție Pitești, ulterior depistării cel în cauză fiind condus la sediul poliției pentru verificări. Bărbatul avea asupra sa telefonul mobil reclamat ca fiind sustras.

După verificări a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată , cercetările fiind desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești iar pe 11 octombrie, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore , pe bază de ordonanță .

Bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței în aceași seară iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile .

Bărbatul a fost încarcerat.

 

Sursa foto Playtech.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Razie în municipiul Curtea de Argeș și localitățile arondate. Au fost aplicate sancțiuni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești